DENMARK

Forside

Familien

Billeder

Links
Bettina
Sven
Nicklas
Jonas
Julie

Julie, årgang '97, alias Møffe eller Tulle, er om nogen inkarneret Michael Jackson fan, meeeen Bruno Mars og delvist Justin Bieber kan også finde vej ud gennem højtalerne. Men toppen af poppen er MJ! Alle andre kan godt pakke sammen. Der er ikke grænser for hvilke cd'er, dvd'er  og plakater/billeder hun har. Musikken drøner dagen lang, så også vi andre nyder/lider under det.

Møffe elsker at grine og pjatte. Hun er vild med at være sammen med drengene, som hun betragter som hendes egne brødre. Møffe har påtaget sig en beskytterrolle i forhold til Jonas, hvorimod hun med Nicklas er begyndt at tale om "voksne" ting, til langt ud på natten.

Men det irriterer hende dog gevaldigt at "lillebror" nu er blevet ét hoved eller mere, højere end hende selv. Dog glædes hun ved at det nu er moren som er familiens "dværg"

Tulle er i gang med sidste folkeskole år og er til hendes store glæde blevet godkendt og optaget til ét år på High School i USA til næste år. Det bliver rigtigt spændende for hende og kæmpe udfordinger venter hende. Men hun tager som altid udfordringer i stiv arm og med "gå på mod".

Hader: At den "gamle" altid har ret!

Motto: Èn dag uden Facebook og/eller Twitter, er én mindre god dag