DENMARK

Forside

Familien

Billeder

Links
Bettina
Sven
Nicklas
Julie
Jonas
Familien

Vores familie består af de voksne, Bettina og Sven samt børnene Nicklas, Julie (Møffe) og Jonas, som er i alderen fra 17 til 13 år.

Bettina og Sven var i tidernes morgen, tilbage sidst i 70érne såkaldte barndoms/skolekærester, hvis man altså kunne kalde det i den alder. For gamle nok til at vide hvad kærester virkeligt var den gang, kendte man vel ikke betydningen af.

Ikke desto mindre gjorde diverse sammentræf og omstændigheder, at vi nu har fundet sammen som en sammenbragt familie. Ultimo september 2010 blev vi viet i Sengeløse kirke.

Forholdet mellem os alle fem, gør  livet lettere og lidt lysere, for vi alle ved jo at man skal være mere end heldig, om det hele skal gå op i en højere enhed som sammenbragt familie.

Udgangspunktet for os voksne er, at børnene ikke skal lide under de valg vi nu en gang har taget. Dette mener vi at have gjort på den rigtige måde, da ungerne stortrives sammen og savner hinanden, når de hver især er hos den respektive modpart.

Efter at være presset sammen i en lejlighed nogle år, blev der i 2011 investeret i en normalt parcelhus, også i landsbyen Sengeløse. Selvom huset ikke er enormt stort, lykkedes det os at indrette det således at alle ungerne fik deres eget værelse, hvilket er et absolut must, så også de har et værested og kan lukke døren af for os gamle tosser.